Útfélen, úton

Autózásaink 4 hajtott keréken, de nem csak.

www.fuley.ro

Adósságtörlesztés
2012 Május 10, Csütörtök

Két hónapja nem volt bejegyzés, pedig sokminden történt azóta, megpróbálom időrendi sorrendben leírni.
Márciusban egyszerre tartottuk az Andrea első és az én 36. szülinapomat, Andreának igazi tortája volt, de a gyertyát még Emőke, Péter és Tamás fújták el :)
Áprilisban Tamáséknak 2 hét szünetjük volt az oviban, és Soma látogatott meg minket a szüleivel, aki Tamás ovis barátja. Volt pizzasütés, közös játék, vita... de a barátság megmaradt, és Tamás azt mondta, Soma jöhet máskor is.
A vakáció utolsó napját Vásárhelyen töltöttük, igazi szép tavaszi idő volt, és nagyot sétáltunk az állatkertben, Tamás biciklizett, vattacukrot evett, Andrea pedig a babakocsiból nézegette az állatokat. A McDonalds mindkettőjüknek nagyon tetszett, megkockáztatom, hogy jobban, mint az állatkert :)
A következő hétvége hosszú hétvége volt (május 1), szombaton kalákázni voltunk a Szabók utcai sportpályán, ahol Tamás kiérdemelte a legfiatalabb kalálázó címet, és örökbe fogadott egy orgonafát, amelyet tegnap megnéztem, és jól érzi magát. A vasárnapot a Tatáék házánál töltöttük, hétfőn pedig Segesváron sétáltunk, megnéztük a várat és szerencsére itt is nagyon szép időt kaptunk.

Az adósság

Leütés szám: 1612
Kulcsszavak: család.

Füley István 2007-2022
Unique visitors since June, 2007:

wordpress visitor counter

Created by Chronicle using a theme based on SoftGreen